Tuesday, May 10, 2011

Dukun the Movie...jelmaan MONA FENDI

Dukun the Movie...jelmaan MONA FENDI ?....haha..mana pulak Mona Fendi menjelma..
ini sebenarnya filem 'Dukun The Movie' yang mengisahkan tentang 
kes pembunahan yang dirancang oleh Mona Fendi pada sekitar tahun 90-an dulu..
pada yang lahir tahun 90-an mungkin tak kenal siapa Mona Fendi..



WUUUUU....seram dan ganas babak filem ini...walaupun preview hanya 46saat..
tp mungkin filem ini tidak akan ditayangkan daripada sumber yang SK? 
pun tak berapa pasti :
-  pihak FINAS tidak luluskan penayangan
- keluarga arwah Mona Fendi tidak benarkan penyanagn filem ini

so,moral of the story...huhu macam Amir Rajalawak la pulak..
Jangan lah kita berbuat jahat dan jauhi ilmu hitam....huhuhu

7 comments:

Akmal Ezzah Alias said...

waaa... macam nk tengok! huhu

{ finieViolet} said...

macam best je.. siap tunjuk kepala kena penggal..

FIRDAUS HUSAIN said...

tu la..tp tak la boleh ditayangkan ke tidak..
tunggu ......

Anonymous said...

"- keluarga arwah Mona Fendi tidak benarkan penyanagn filem ini"

ayat kat atas ni menandanya pasti x ditayang la filem ni kan? xada 'mungkin' ke apa ke..d permulaan ayat tu....mana en tau ?

FIRDAUS HUSAIN said...

KEPADA CIK Anon ;

kita hanya merancang,tuhan yg menentukan nya..

Anonymous said...

pngarah filem ni dah buat filem laen dah filem BUNOHAN nie web site die http://www.bunohan.com/

Anonymous said...

take a look at this... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WNjI7MsHdRk