Monday, February 7, 2011

TANGAN MADONNA..

Tengok tangan Madonna,berurat dan berotot...
pada usianya kini mencecah 50-an,Madonna memiliki tubuh seperti seorang remaja tetapi lengan/tangan
seperti seorang nenek..
kenapa jadi cam ni?
sememangnya Madonna seorang yang obses untuk kelihatan muda dan jelita,
Madonna banyak menghabiskan masa membuat latihan di dalam gym..
mungkin di sebabkan usia nya kini otot dan urat nya nampak jelas disebabkan 
latihan dan senaman


3 comments:

Anonymous said...

tu sebab husband die ceraikan die...sebab terlalu obses nak ke gym, dia kan nak wat tour satu dunia, konon nak stamina..last2 suami die tak sanggup coz madonna sgt berotot, katanya dah macam tido dgn lelaki..hehe

FIRDAUS HUSAIN said...

haha...

Farhanah Mokthar said...

euwwww.
seram ow.